Calendar

Activity 2023‑05‑21

Type

Football

Location

SALA-VECA

Season

Spring 2023 Slovakia

Description

FK Veca - Mojmirovce 2:7 (1:5)
majstrovsky zapas

Do zakladu som sa nedostal, tak som sedel na lavicke s Modricom, Oveckom, Kocom a dalsimi. Mohol som sa zamysliet nad premienanim golovych sanci z minuleho vikendu (2023-05-14).

Note

Zaciatok bol pre nas katastrofalny, lebo sme zase dostali gol v prvych 10 minutach. Postupne sa ich naskok navysil az na 3:0. Vtedy Pagy znizil z priameho kopu a Sufo trafil tycku, ale do prestavky pridali Mojmirovce este dalsie dva goly, takze polcas bol 1:5.

Do hry som isiel v 57 minute. Mal som striedat Karta, ale na lavicke saskovali s tabulou a nevedeli tam vytukat 3 a 11, takze za tu minutu co hral Karto navyse sa stihol este dost vazne zranit. Nieco s kolenom. Nevyzeralo to dobre, brali ho na nosidlach.

Po nastupeni sme zmenili formaciu na 4-4-2 a hral som so Supcom v utoku. Rozbehal som to tam a vysledky na seba nenechali dlho cakat. Dal som po jednom centri z kazdej strany, ale bol tam asi len jeden hrac. Potom som si po Modricovom nepodarenom centri dobre loptu prebral, posunul, vystrelil, a trafil tycku. Kopal som jeden priamy kop z lavej strany, ale islo to do oblakov. Dalsi som vybojoval, ale Sufo napalil mur.

Tri minuty pred koncom sa mi po podarilo aj skorovat. Modricovu prihravku som si prebral na prsia a vystrelil do vinklu. Gol som aj patricne oslavil (TODO: pridat video), ale tesili sme sa z neho asi len traja, lebo na vysledku to nic zasadne nezmenilo.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/646074/