Calendar

Activity 2023‑04‑23

Type

Football

Location

DOLNE-KRSKANY

Season

Spring 2023 Slovakia

Description

SK Nitra-Dolne Krskany - FK Veca 6:0 (4:0)
majstrovsky zapas

Velka marodka. Karto a Modric chori, Supec odcestovany, Farki zraneny do konca sezony (koleno). Ledva sme sa pozliepali. Trener mal velke dilemy ako to pred zapasom spravit, ale nakoniec to spravil jedinym moznym sposobom.

Dost neskoro sme vyrazili, takze ked sme prisli, isli sme hned na rozcvicku a do satne sme sa uz nevracali.

V tomto zapase sme samozrejme nemali velke oci. Pozitivne bolo, ze sme sa nehadali, povzbudzovali, a ked sme mali akurat loptu, aj si celkom schuti zahrali.

Vela sme rozohravali a malo nakopavali. Dost sme si prihravali, nechavali nas hrat. V ziadnom zapase doteraz sme nemali taky velky pocet po sebe iducich naslednych prihravok. Samozrejme vsetko v obrane a v strede ihriska. Finalna prihravka bola problematicka (mierne povedane).

Note

Zacali velkym naporom, co sa aj cakalo. Paradoxne sme my mali prilezitost hned v uvode, ked ma Sufo vysunul na lavu stranu, kde som si hodil k ciare a po zemi odcentroval. Nik tam ale nebol a oni v pohode odkopli.

Bola to jasna zalezitost. Goly nam davali zhruba jeden za 10 minut. Ale aj Kormi co to pochytal. Co ma stvalo je, ze stale lamentovali, pri kazdej lopte, pri kazdom zakroku, furt sa hadali s rozhodcom. Asi su zvyknuti, ze im doma dobre piskaju. Taky luxus mi na Veci nemame:)

V druhom polcase, ked uz bolo rozhodnute, sme sa osmelil. Sufo palil nad, ja som strielal lavackou tesne vedla, a Matus aj trafil branu, ale isla do stredu. Cize: 3x zakoncene!

Snazil som sa narazat loptu krajnym zaloznikom a v pripade Oveckina sa mi to aj darilo. Dal mi loptu, hned si nabehol, vratil som mu ju. Takto sme zakombinovali asi 4-5x za zapas a raz dokonca uz napriahoval k strele. Ale mu ju zblokovali.

Boli na mna celkom 4 fauly, to je asi moj rekord. Pagy ma dokonca raz pochvalil, ze som si dobre zakryl loptu. Zlta karta tentoraz ziadna a ja som nefauloval ani raz (to asi nie je dobra vizitka).

V poslednej minute som vypichol loptu nahradnemu stoperovi a letela asi 35m na ich polku k autovej ciare. Tam som bol prvy a mieril smerom roh 16ky. Chcel som nieco vymysliet, bud strela, alebo prihravka na Sufa alebo Huga, ale vratili sa tam s piatimi, takze mi center zblokovali. Ale prekvapilo ma, ze som mal v poslednej minute este tolko sil!

Viac nie je k tomu co napisat, snad len, ze prajem celemu teamu na cele s Marekom Tomisom vela stastia vo vyssej sutazi. Postup si uz zrejme postrazia.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/646044/