Calendar

Activity 2023‑03‑04

Type

Football

Location

SALA-VECA

Season

Spring 2023 Slovakia

Description

FK Veča - Kralova nad Vahom 9:3 (7:0)
pripravny zapas

Na zapas som sa zodpovedne pripravil, ale ked som uz bol na ceste, zistil som, ze som si zabudol chranice. Tak som sa vratil domov a potom prisiel trochu neskoro.

Na zapase som stretol Lukyho, Jana, a tiez oboch trenerov z Kralovej, a nakoniec na ihrisku aj Eda. So vsetkymi som sa privital a podal si ruky.

Moj hamstring bol OK az do casu, ked som dal v druhom polcase center z lavej strany. Vtedy trochu zabolel, ale inak bol OK. Ku koncu zapasu som uz pocitoval trochu unavu.

Note

Hral som v zaklade hrotaka, ale pocas zapasu som sa miestami tocil aj so strednymi zaloznikmi, podla potreby. Vyleteli sme na nich a hned z prvej akcie sme mohli dat gol. Dali sme ho ale z druhej, ked Farky prepalil brankara. Druhy gol som dal ja, ked mi Ondro dobre prihral a pravackou z pravej strany som napalil k tycke popod brankara.

Dalsie goly co si pamatam bol Kartov z rohu (vlastny) a potom jeho technicka pomala strela do vinkla. Najkrajsi gol bol ale ked som na pravej strane zakombinoval s Modricom, ktory dal dobru kriznu prihravku a Sufo upratal zo 16ky do branky. Polcas sme vyhrali 7:0 a nebolo o com.

Druhy polcas bol z nasej strany dost chaby vykon. Uz bolo tazko sa motivovat, kedze sme vyhravali 7:0. Dostali sme jeden gol, potom ma trener stiahol a dal Supca do utoku. A dostali sme dalsie dva goly. Karto zacal citit svoje koleno, tak som isiel za neho do stredu zalohy. Tam som zakombinoval s Adamom, vysunul Sufiho, ktory nezistne prihral Modricovi a este aj ten zaknihoval gol:)

Po zapase bol ale trener dost nasraty, co sa mu vzhladom na vykon v druhom polcase nemozno cudovat. Ale vzdy to tak byva, ze ked sa vela vyhra prvy polcas, druhy to uz tak nejde.

Event URL

https://mynitra.sme.sk/c/23143023/mocenok-pri-chuti-bab-otocil.html?utm_source=pocket_saves