Calendar

Activity 2022‑10‑16

Type

Football

Location

VELKA-MACA

Season

Summer 2022 Slovakia

Description

Velka Maca - Horne Saliby 1:1 (1:1)
majstrovsky zapas

V nedelu som sa zobudil vo velmi dobrej nalade, plny sily a energie. Dal som si dobre lahke ranajky a vyrazil na zapas. Vedel som, ze nebudem v zaklade, ale citil som sa tak, ze keby som tam od zaciatku vybehol, horela by podomnou trava. Naozaj si nepamatam, kedy som sa takto dobre pred zapasom naposledy citil!

Na lavicke nas bolo milion + dorastenci. Slnko sice svietilo, ale inak bola zima a fukal chladny vietor. Ako cas isiel, moja nalada aj chut do futbalu degradovala. Navyse zapas bol nervozny, viac sa hralo ako nehralo. Plus ako bonus ma ofukol studeny vzduch, takze som mal trochu seknuty krk. Ku koncu zapasu sa mi uz teda ani velmi nechcelo ist hrat, ale vtedy ma tam trener poslal na 10 minut.

Niektori nehrali vobec, napriklad Habi alebo Sandy, takze vlastne mozem byt este rad, ze som hral aspon chvilu. Na druhu stranu ja som dal tuto sezonu v pripave a majstrakoch 5 golov, a oni neviem ci vobec nejaky.

Note

Zapas zacal pre nas dobre, Prucniak dal gol z priameho kopu a v tej chvili to vyzeralo, ze nebude s vitazstvom problem. Oni vsak po Prucniakovom lufte v nasej 16ke vyrovnali na 1:1 a odvtedy ten zapas vyzeral strasne. Vela sa bojovalo a sance neboli skoro ziadne.

V druhom polcase ich brankarovi vypadla lopta, ale Kevin sa dobre nepozeral, takze si to neskoro vsimol. Ked si to vsimol, stihol k nej dobehnut a poslat ju do prazdnej branky, ale trafil iba tycku. Mozno keby mali v Maci gulate tyce a nie hranate, tak by bol gol, ale ktovie.

Poslednych 10 minut som hral aj ja, dostal som sa do jednej polosance, ked Hugo hlavou predlzil za obranu, tam som si nabehol, stcil tam dlhu nohu a chcel prehodit brankara. Bohuzial som ho trafil len do hlavy a odtial sa to odrazilo prec. Ak by sa mi podarilo ho prehodit, bol by to vitazny gol.

Celkovo bol zaver mega nervozny, vela sa nehralo. Mna ako bonus seklo v krku uplne, takze v satni po zapase som ani nemohol hlavou pohnut. Bolest ma potom drzala este vyse tyzdna a pretrvala az do USA.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-galanta/zapas/663992/