Calendar

Activity 2022‑09‑25

Type

Football

Location

HORNE-SALIBY

Season

Summer 2022 Slovakia

Description

Horne Saliby - Vahovce 2:1 (0:0)
majstrovsky zapas

Zivot prinasa zaujimave situacie. Vcera rano som sa zobudil so zapalenym hrdlom. Nevyzeralo to vazne, ale citil som, ze idem byt chory. Tak som skusil boostnut metabolizmus rychlym workoutom na Pribinaku.

To pomohlo, ale len ciastocne. V nedelu rano mi bolo zas o cosi horsie. Uz uz som si isiel pisat trenerovi, ze na zapas nedojdem, ale povedal som si, ze sa rozhodnem po omsi. Tam sa mi neuveritelne polepsilo, takze z kostola som prisiel "zdravy". Hrdlo sice stale skriabalo, ale nadopoval som sa Advilom, pobalil si veci a vyrazil na zapas.

A dobre, ze som isiel! Po dvoch rokoch v Salibach, 8 goloch v pripravakoch, 3 brvnach a tyckach, sa mi konecne podarilo strelit za nich gol v majstraku!! Plus to vydalo aj na zostavu kola, yeah!

Ze som dal gol prave Vahovciam asi nebude nahoda. V lete (2022-07-06) som hral proti nim pripravak za Kralovu a tie arogantne reci co som musel pocuvat... Ako su oni vo vysokej sutazi, ako je Kralova v poslednej lige, no strasne nieco. Vtedy som im gol este nedal, z priameho kopu som trafil len tycku. Ale teraz sa to uz podarilo! Karma je zdarma:-)

Note

Ze budu Vahovce neprijemny super sme vedeli. V tabulke boli druhi, bez prehry a o skore za prvym. Niekto by povedal, ze je to podobny team ako nas. Tiez maju mladeho trenera, ale ja si myslim, ze tam podobnost konci. Sposobom ako sa oni medzi sebou spolu rozpravaju, ake vztahy tam vladnu, tam by som teda nevydrzal...

Cibak dal v satni motivacnu rec, zakricali sme si, a isli sme nato. Prvy polcas bol takticky, trochu nervozny. Padli dve zlte karty a ziadne goly.

V druhom polcase sme to rozbalili. Najskor Kevin trafil brvno z 35 metrov. To keby bol gol, tak ide hned do sutaze gol roka. Brutalnu raketu vystrelil. Skoda, ze to tam nepadlo.

Potom Erik vysunul Kika a ten isiel viac-menej sam na brankara. V 16ke ho nemilosrdne zotali, rozhodca ukazal na biely bod. Nariadenu penaltu Erik premenil. 1:0

Potom som dosiel na ihrisko ja. Narazil som jeden aut, dal jednu prihravku. Po jednom ich zlom odkope Vago nacechral Erikovi dobru loptu, on z prvej vypalil na branu a trafil brvno. Od brvna sa lopta odrazila priamo ku mne. Prebral som si ju a pod brvno nemilosrdne zavesil! (takto presne mi Ciro povedal, ze to mam opisovat :D)

Par minut nato sme dostali gol, takze znizili na 2:1, ale v nervoznom zavere sme uz vitazstvo ubranili!

Po zapase si robil Tibor zo mna srandu, ze som si loptu zle spracoval. Ale nebral do uvahy, ze to bola strela (nie prihravka), ktora isla rovnakou intenzitou od brvna. Rovnako tak si nikto nevsimol, ze uz ked Erik strielal som startoval k brane dorazat. Tym som ziskal cenny naskok pred obrancami. V ofsajde som nebol.

Cely priebeh zapasu je zaznamenany na tomto videu, vratane Kevinovej rakety, Erikovej penalty, a mojho golu:)

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-galanta/zapas/663969/