Calendar

Activity 2022‑09‑07

Type

Football

Location

TRNAVA

Season

Summer 2022 Slovakia

Description

Lokomotiva Trnava U19 - Horne Saliby 1:2 (1:1)
pripravny zapas

Dlho sme nehrali zapas, takze tento pripravak mal obzvlast velky vyznam.

Navigacia hovorila jasnou recou, ale ked som tam dosiel, zistil som, ze som zle. A nebol som sam. Tak som zase soferoval cez Trnavu na tu spravnu Lokomotivu. Ked som prisiel do satne, vsetci uz boli prezleceni.

Note

Hral som v zaklade praveho zaloznika/utocnika. Pravy obranca bol Kiki Varga. Raz sme sa vymenili, takze som istu chvilu hral aj praveho obrancu. To som hral naposledy asi v roku 1999 :)

Mladi z Trnavy boli behavi, co sa aj cakalo. Na druhu stranu osobne som cakal, ze budu behat viac -- my sme kedysi v doraste viac lietali:) V prvom polcase som dal dva centre, Peto dal z lavej strany viac dobrych centrov. Jeden som zakoncoval aj ja, ale islo nad. Po dalsom si strelili vlastny gol, nechytatelne do vinklu.

Do druheho polcasu isiel namiesto mna Sandy, ale netrvalo dlho a vymenil som Erika na hrote. Tam sa nam ku koncu zapasu podarila akcia, ked Sandy potiahol po pravej strane, naviazal na seba niekolkych hracov, natlacil sa do stredu a podarilo sa mu prihrat mi do 16ky. Hned ako som videl crtajucu sa sancu som mal jasnu myslienku ako budem zakoncovat. Nespekuloval som a ako som planoval, tak som aj zrealizoval a strelou k lavej tyci som dal 10 minut pred koncom vitazny gol.

Vitazstvo trochu nezasluzene, lebo oni mali asi tak 5-6 totalnych goloviek. Nevedeli ich ale premenit. Nielenze ich Mark skvele vychytal, ale castokrat posobili dost bezradne. Akoby ani nevedeli alebo nechceli dat gol.