Calendar

Activity 2022‑07‑31

Type

Football

Location

MALE-DVORNIKY

Season

Summer 2022 Slovakia

Description

Horne Saliby - Ohrady 3:2 (1:2)
pripravny zapas v ramci turnaja styroch muzstiev

Hrali sme 4-2-3-1. Tento zapas hrali muzi + zopar z U19. Do polcasu sme prehravali, ale potom sme sa zmobilizovali. Prucniak dve asistencie z vlastnej polky na dva Erikove goly. Ja vitazny minutu-dve pred koncom.

Druhy zapas (finale) hrala nasa U19 s Enricom. Vyhrali 2:0 a tym padom aj cely turnaj. Good job!

Note

Hral som v zaklade praveho zaloznika, lavy bol Peto Hrebik. Planovali sme, ze sa budeme menit, ale nakoniec sme sa vymenili len raz na kratku chvilku. Prvy nas gol dal Erik, ktory bol navlas rovnaky ako jeho gol v poslednom ligovom kole (2022-06-05), ktory mame aj na videu:)

V prvom polcase sme dostali gol po standartke, kde som sa postavil pred loptu a potom do muru. Bolo mi vycitane, ze som nesiel do 16ky hlavickovat. Myslim ale, ze som urobil dobre, nakolko z uplne identickej situacie sme dostali gol v Dolnej Strede (2022-05-29), ked oni velmi rychlo rozohrali. Tam sme vyhravali 1:0 a nakoniec prehrali dvomi golmi v poslednych minutach. Doteraz z toho mame traumu.

V prvom polcase som sa dostal do vylozenej sance ked Prucniak vracal predlzeny center spat na patku a mne chybalo pol kroka aby som to napalil do brany. V druhom polcase som dostal od Adama idealnu prihravku do 16ky, ale z prvej som prestrelil branu. Obe sance boli ciste tutovky. Nakoniec dve minuty pred koncom som predsalen dal vitazny gol pod brvno po skvelej Hrebikovej prihravke.

Je pozitivne, ze sa viem dostat do sanci a to aj viacerych. Ale to nie je nic nove, to som vzdy vedel. Tym vlastne zacal aj restart mojej futbalovej kariery po prvom "nahodnom" pripravnom zapase (2020-08-16).

Ale tri ciste golove sance na jeden gol je predsalen dost. Ako som uz pisal, musim zlepsit efektivitu, lebo tolko sanci nemusim v inych zapasoch mat.

Event URL

https://mynitra.sme.sk/c/22973272/letne-testy-generalky-a-pohare.html