Calendar

Activity 2022‑07‑28

Type

Football

Location

HORNE-SALIBY

Season

Summer 2022 Slovakia

Description

Horne Saliby - Mostova 2:1 (2:1)
pripravny zapas

Opat nas bolo vela, takze sa cez polcas prestriedala skoro kompletna jedenastka. Vo vsetkych ohladoch mi to pripominalo zapas spred roka, ktory sme hrali 2021-08-01. Vtedy som tiez hral laveho zaloznika (prvykrat) a aj vysledok bol 2:1 (ale minuly rok sme prehrali).

Dalsia vec co bola rovnaka bola spokojnost trenerov s pozicnou hrou a taktikou, ktoru sme v oboch zapasoch realizovali dobre.

Note

Vsetky goly padli v prvom polcase. Nase dva goly boli po chybach ich brankara. Prvykrat mu vypadla lopta a druhykrat neviem presne co nacvicoval. Oni dali gol z 11m.

Hral som druhy polcas lavu zalohu. Velmi som neohuril, ale to nik z nasho teamu. Pozitivom je, ze len jednu loptu som pokazil (stratil) ked som pod tlakom odkopaval z nasej 16ky a pri odkope nasiel protihraca. Ostatne lopty som riesil dobre, v ramci moznosti, ktore dana situacia ponukala.

Dal som jeden dlhy krizny pass na pravu stranu za obranu, ponukanu sancu sme ale nezuzitkovali. Dali sme uz len jeden obdobny pass z opacnej strany, Erik ale nehladal mna, ale stredneho utocnika. Inak nic a nevystrelili sme za polcas ani raz na branku. Svietilo nam prudke slnko do oci, nic sa poriadne nedalo vidiet.

Oni vystrelili 2x na nasu branu, z toho jedna bola nebezpecna, ale nas novy brankar Mark sa natiahol aky bol dlhy a perfektne vychytal. Dost sme ich kopali, mali asi 15-20 faulov za polcas a mozno aj 5 priamych kopov. Inak ale nevedeli na nas nic vymysliet, lebo sme pozicne dobre branili.

Event URL

https://mynitra.sme.sk/c/22973272/letne-testy-generalky-a-pohare.html