Calendar

Activity 2021‑08‑15

Type

Football

Location

SINTAVA

Season

Summer 2021 Slovakia

Description

Sintava - Horne Saliby 2:2 (1:2)
majstrovsky zapas

Note

Hral som v zaklade s cislom 11 poziciu utocnika (jay!)
Bolo neskutocne teplo a poranu som bol trochu zaspaty. K tomu aj unaveny z tury.
Vykon nebol dobry, ale boli tam aj svetle momenty. Konkretne jeden, ked som vybojoval loptu v strede pola a nasledne Nikita prihral Robkovi a ten dal gol na 1:0.
Ale inak som hral zle, 2x som bol v ofsajde. Prvykrat to bola moja vina, ale druhykrat som dal smykacku a ked som sa postavil lopta bola zrazu pri mne a ofsajd. Za tento som teda fakt nemohol.
Cca v druhej minute som isiel hadzat aut, lebo pravy obranca bol 30m daleko a ja som chcel rychlo rozohrat a hodit do ofsajdu (zistilo sa, ze moji spoluhraci asi nevedia, ze z autu nemoze byt ofsajd), no a nik ma nechapal a asi 5 hracov (!) mi povedalo po aute, ze nemam hadzat aut (WTF?!)
Zaciatkom druheho polcasu som mal polosancu do behu, ale dvaja obrancovia ma zdvojili, takze z toho nic nebolo.
V minute 55 som isiel dole a bol som vlastne aj rad.
Za zmienku stoji este situacia z minuty 77 ked som vysiel zo satne a dole z ihriska isiel placuci Nikita. Hned som ho zacal utesovat, ze ved na tom nic nie je, ze strieda, ze ved aj ja som striedal este pred nim, ale Puskel mi nato povedal, ze "ale ty si nedostal cervenu kartu" :D ups, to som si nevsimol, lebo som bol v satni. Nikitu v satni utesoval Puskel, lebo bol chalan na tom fakt zle (plakal).
Vyrovnavajuci gol sme dostali z penalty v stvrtej minute nastaveneho casu.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-galanta/zapas/599079/