Calendar

Activity 2024‑10‑06

Type

Football

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Fall 2024 Slovakia

Description

Trnovec - Golianovo 8:2 (4:1)
majstrovsky zapas

Trener mi pisal den vopred, ze idem od zaciatku, takze som sa nato zodpovedne pripravil, vratane stravy a zivotospravy.

V den zapasu este Vladko napisal do skupiny silny motivacny prispevok. Varoval nas pred rozmocenym terenom a tiez zdoraznoval, aby sme hrali timovo, obetovali sa jeden za druheho, a nevypustali suboje ci obranu. V skratke: nie ako minuly tyzden v Hostovej.

Note

Hral som utocnika. Na kridlach bol Ado sprava a Tomino zlava. Tato spolupraca nam isla cely zapas dobre. Gol sme dali skoro, ked Ado vybojoval prenaltu a Pali bezpecne premenil. Potom Denis klasicky dobre vyviezol loptu, ktoru som si prebral a z cca 18-20 metrov skoroval gol. Vzhladom na nedavne zranenie hamstringu som nedaval do toho vela sily, co sa ukazalo ako uzitocne, lebo som neprekopol branu. Bol to moj prvy gol za Trnovec spoza 16ky.

Nasledne znizili na 2:1 golom z ofsajdu, ktory ale rozhodca nemohol vidiet, kedze bol len sam bez postrannych. V tejto faze bol zapas trochu nervozny. Nervozitu sme zlomili v 40. minute ked Tomino naviazal na seba viacerych hracov a prekvapujuco mi prihral do golovej sance, z ktorej som nezavahal. Tou prihravkou prekvapil vsetkych a asi aj seba:) Do polcasu este Ado naserviroval Palimu loptu, ktoru zakoncil k tycke a za stavu 4:1 sme isli do satni.

Vladko nam prizvukoval, ze mame hrat ako doteraz. Hlavne aby sme sa nezmenili na hrrr system, kde kazdy bude chciet dat gol. Kanonada po prestavka pokracovala, golu sa dockal aj Tomino, Ado a Filip. Mal som sance na hat-trick, ale brankar ma vychytal. S Tominom som sa par krat vymenil na lavej zalohe a bola to pre mna zmena, lebo to som hral naposledy aj v Salibach:) Nakoniec sme teda vyhrali 8:2 po dobrom vykone, ktory vysluzil Adovi a mne aj miesto v zostave kola.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/817358/